προεκτυπωση – PREPRESS

ριπ-αρισμα αρχειων

προεκτυπωση

Η προεκτυπωση είναι ένα από τα πιο σημαντικά στάδια παραγωγής ενός εντύπου ή οποιουδήποτε project  προς εκτύπωση. Ο τρόπος παραγωγής πλέον είναι ψηφιακός.
Για κάθε νέο project, τα αρχεία έρχονται προεκτυπωσηηλεκτρονικά, πραγματοποιείται ο ειδικός ηλεκτρονικός έλεγχος, ριπάρονται και προχωρούμε στην παραγωγή φίλμ ή θερμικών τσίγκων. Εκτός από την αποστολή μέσω e-mail, μπορείτε να στείλετε τα αρχεία σας απευθείας στον FTP Server μας. Είναι ο πιο άμεσος και κυρίως γρήγορος τρόπος για μαζική αποστολή αρχείων, ή αρχείων πολλών megabyte.

ελεγχοσ

Μπορούμε να βγάλουμε χρωματικά τυπογραφικάπροεκτυπωση
δοκίμια, ως οδηγούς για τον ποιοτικό έλεγχο των χρωμάτων στην εκτύπωση και για να ελεγχθεί το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα των εργασιών της προεκτύπωσης . Καθώς και για μεγάλες εκτυπώσεις βιβλίων, περιοδικών, καταλόγων κ.λ.π., να βγάλουμε plotter,  για να γίνει έλεγχος των μονταρισμένων σελίδων και να φύγουν σωστά για εκτύπωση.

 

 

ΜΟΝΤΑΖ – δημιουργικο

Ο σχεδιασμός ενός εντύπου, είναι το πιο δημιουργικό στάδιο ολόκληρης της παραγωγής. Όλα τα στοιχεία πρέπει να συνδυαστούν αρμονικά, για να έχουμε τα πρώτα
προσχέδια, ώστε να καταλήξουμε στην τελική μακέτα.
Με την πείρα, την φαντασία και τα σύγχροναprepress programs
λογισμικά για design, είμαστε ικανοί να
φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε
εργασία μας ανατεθεί.

cmyk, προεκτυπωση

  • Διορθώσεις και εκτύπωση αρχείων
  • Μακέτα – Δημιουργικό
  • Λογότυπα, κουτιά, αφίσες, κ.λ.π.
  • Ηλεκτρονικό Μονταζ Εντύπων

 

τσιγκοι, προεκτυπωσητσιγκοι, φιλμ, οφσετ, τυπογραφειο, προεκτυπωση, μεταξοτυπιαφιλμ, εκτύπωση, κλισέ, offset, μεταξοτυπίατσιγκος, εμφανιστηριο, προεκτυπωση